Karışık Hikayeler

Tavsiye Et

Komşularımız ve Biz

İsmim Hakan 32 yaşındayım.5 yıldır evliyim eşim Zuhal 27 yaşında sarışın balıketi tabir edilen hafif kilolu fiziği,bembeyaz teni ve gamzeli yanaklarıyla oldukça güzel bir kadındır.
Evliliğimizin ilk üç yılında İstanbulda oturuyorduk. Fakat iş nedeniyle iki yıldır trakyanın sakin bir kasabasında oturuyoruz.İstanbuldaki renkli hayatımızdan sonra bu küçük kasaba bize oldukça sıkıcı geliyordu.Buradaki sosyal hayatımız sadece Zuhalin komşu gezmeleri benimde Suat Abiyle maç izlemeye gittiğimizde ikişer duble içip sohbet etmekti.
Suat Abi apartmanda üstkatımızda oturan 38 yaşında dul bir adam.Suat Abinin yine kendisi gibi dul olan 33 yaşında minyon tipli kumral özelikle giyimi ve hareketleriyle çekici bir kadın olan Elif isimli bir arkadaşı var.Elif haftanın iki üç günü Suat Abide kalır.
Karşı dairemizde ise bizim yaşlarımızda olan Şule Salih çifti var.Şule sarışın 1.70 civarındaki boyu ve uzun bacaklarıyla mükemmel fiziğe sahip oldukça güzel bir kadın.
Salihlerle yatak odası balkonlarımız bitişik ve kafanı biraz uzattığında onların odası görülüyor.Beş ay kadar önce eşim İstanbula annesine gitmişti ve ben gelen sesler üzerine Şulelerin yatak odasını dikizliyordum.
O gece Suat Abiyle Elifin gelip Salih ve Şule ile eş değişerek sevişmelerine tanık oldum.O geceye dek bana uzak bir kavram olan eş değişimi o andan itibaren aklımdan çıkmaz olmuştu.
Aradan bir ay geçtiğinde ise artık bu olay bende saplantı olmuş Zuhalle sevişirken Elif veya Şuleyi hayal eder olmuştum.Ayrıca Zuhalide Suat Abi ve Salihle sevişirken hayal ediyordum.
Bir akşam Suat Abiyle dışarda içki içip sohbet
ederken dertleşircesine Zuhalle sex hayatımızda problem olduğunu ve monotonlaştığımızı söyledim.
Bana nasihat verdi ama ilişkilerinden bahsetmedi.
Birkaç hafta boyunca ona olmayan problemlerimizi
anlatıp öğütlerini dinledim.
Nihayet bir iki hafta sonra yine içkili bir ortamda bana eşdeğişimini düşünürmüsünüz diye sordu.
Ben hiçbirşey bilmiyormuş gibi ona nasıl yani dedim ve en sonunda Salihle Şulenin ismini vermeden yaşadıkları ilişkiyi anlattı.
O gece uzun boylu konuştuk ben dünden razı olduğumu çaktırmadan kabul ettim fakat sıra işin zor kısmına yani Zuhali ikna etmeye gelmişti.
Yaklaşık bir ay süresince planlı olarak ben evdeki bilgisayardan Zuhale hikaye sitelerindeki benzer hikayeleri okumaya ve okutmaya başladım.
Öte yandan Elifte sıkça Zuhalle görüşür olmuştu.
Bu süre içinde Elifin etkisiyle Zuhalin özellikle giyim
tarzı değişmişti.Arada Suat Abi ve Elif geldiklerinde veya onlara gittiğimizde verdiği firikikler gözümden kaçmıyordu.
Kısa sürede Zuhalle sevişirken birbirimize Suat ve Elif diye hitap etmeye başlamıştık.Bir akşam Zuhale
Suat Abiyle sevişirmisin diye sordum.Zuhal hık mık etti ama hayırda demedi.Takip eden birkaç gün ona aynı soruyu yineledim hep kaçamak cevaplar verdi ama asla hayır demedi.
Yine bir maç akşamı evden çıkarken Zuhale gece maçtan sonra eve gelebiliriz dedim bana nasıl yani deyince sen anladın hazırlıklı ol dedim.Zuhal hiçbir cevap vermedi ama heyecanlandığı her halinden belliydi.
Suat Abiyle maçı izleyip ikşer duble içtikten sonra ona durumu anlattım ve evi arayıp Zuhale Suat Abi ile birlikte eve geliyoruz dedim.Zuhalin heyecanı telefondan bile belli oluyordu.
Eve gittiğimizde Zuhal göğüslerini sergileyen ve bacaklarını kalçalarına kadar açıkta bırakan bir elbiseyle karşıladı bizi.İçeride sehpalarada bir iki
mezeyle içki hazırlamıştı.
Koltuklara oturunca Suat Abi Elifide gelmesi için aradı ancak Elif kendi evindeydi ve gelmesi bir iki saati bulacaktı.Bu arada ben vcd'ye erotik bir cd koydum.İçkilerimizi yudumlayıp filmi izliyor ve sohbet ediyorduk.
Yarım saat kadar sonra ben tuvalete gittim ve kasten biraz oyalandım.İçeri döndüğümde Zuhal koltukta oturan Suat Abinin kucağına oturmuş sarmaş dolaş olmuş öpüşüyorlardı.
Uzun süredir yolunu yaptığım bu anın büyüsünü bozmamak için sessizce kenardaki sandalyeye oturup onları izlemeye başladım.
Suat Abi kucağındaki karımın dudaklarını öperken bir elini kısa eteğinin altına sokmuş kalçalarını okşuyordu.Suat Abi karımı ayağa kaldırıp üstündeki elbiseyi çıkardı.Zuhal sadece sütyen ve önü avuç içi kadar arkası ise iri etli beyaz kalçalarına gömülmüş bir ipten ibaret olan tangasıyla kalmıştı.
Zuhalle gözgöze geldik ona sadece gülümsedim.
Bundan cesaret alan Zuhal karşısındaki Suat Abinin dudaklarına yapıştı ve onun pantolonunu çözmeye başladı.Kısa sürede ikiside sadece iç çamarlarıyla ayakta öpüşüyorlardı.
Suat Abi karımın sütyenini çıkarıp göğüslerini öpüp emmeye başladı.Karım en çok zevk aldığı bölge olan göğüslerinin öpülmesinin verdiği hazla gözlerini kapamış gamzeli yanakları kızarmıştı.
Suat Abi aşağıya eğilip uzun uzun kalçalarını öptükten sonra ayağına kadar her noktayı öpüp tangasını çıkarıp karımı yere uzandırdı.Kendi kilodunuda çıkarttıktan sonra ters vaziyette yanına uzandı ve onu üzerine alıp 69 vaziyetine getirdi.
Suat Abinin siki standartların biraz üstündeydi ve benimkine göre epey büyüktü.
69 pozisyonunda Suat Abi karımın amını dili ve dudaklarıyla keşfederken karım ise onun iri sikini emip yalarken ben masanın kenarında içkimi yudumlayarak karımın en mahrem noktalarının ilk kez bir başka erkek tarafından keşfedilmesini bir canlı porno film gibi zevkle izliyordum.
Hayalini kurmuştum ama karımın bir başkasıyla sevişmesinin bana bu kadar zevk vereceğini tahmin etmemiştim.
Suat Abi karımı yerden kaldırıp bacakları yere sarkacak şekilde koltuğa sırt üstü yatırıp bacaklarını omzuna alarak iri sikini karımın amına yaslayıp yüklenmeye başladı.Karım yabancı fakat çok iri bu
alet içine girmeye başladıkça bir iki çığlık attı.
Bir süre sonra gidip gelmeye başladığında karım alışmış ve zevk inlemeleri salonu doldurmaya başlamıştı.Suat Abi omzundaki karımın bacaklarını
eliyle tutup onun başının yanına kadar götürüp onu adeta ikiye katladı ve dudaklarını öperek sikmeye devam etti.
Salon her gidiş gelişteki şak şuk sesleri ve zevk inlemeleriyle çınlıyordu.Karımın sesinden boşaldığını anlamıştım ama Suat Abi henüz boşalmamıştı ve altında ikiye katladığı karımın dudaklarını boynunu öperek gidip gelmeye devam ediyordu.
Bu esnada ben karımın gözümün önünde bir başkası tarafından sikilmesinin verdiği hazla hiç dokunmamama rağmen pantolonumun içine patladım.Tam bu sırada Suat Abide karımın içinden çıkıp bacaklarını saldı ve dizlerinin üstünde gelip
karımın göğüslerinin üstüne oturup onun kafasını kaldırıp iyice irileşmiş sikini onun ağzına verdi.
Karımın ağzında bir iki gidip geldikten sonrada onun ağzına patladı.Bugüne kadar benim ağzına boşalmama asla izin vermeyen karım ona hiç itiraz etmemiş Suat Abinin yut demesiyle spermlerini yutmuş ve bu beni çok kıskandırtmıştı.
Karım içeri banyoya gitti ve bir süre sonra üstüne giydiği gecelikle içeri döndü.Tam oturmuştukki kapı çaldı karım ve Suat Abi hemen toparlanıp arkaya yatak odasına geçtiler boşuna paniklemiştik kapıyı açtığımda gelen Elifti.Öpüşürken kokusu beni mest etmişti.
Elif girince içeri seslendim Zuhal geceliğiyle Suat Abi ise çırılçıplak vaziyette salona geldiler.Ben bir süre oturduktan sonra boşaldığım için leş gibi olan üstümü değişmek için banyoya girdim.Soyunup belimden aşağısını yıkadım ve kurulanıyordumki kapı tıkladı ve içeriye Elif girdi.
Elif elbisesini çıkarıp iç çamaşırlarıyla önüme geldi ve öpüşmeye başladık.Dilimiz birbirimizin ağzında dolaşırken kokusununda etkisiyle sikim dimdik olmuştu.Aynı Suat Abinin karıma yaptığı gibi Elifin her santimini öperek sütyenini çıkarıp iri göğüslerini uzun uzun öpüp yaladım.
Onun arkasında diz çöktüm ve kilodunu çıkartıp
çok iri fakat biçimli kalçalarının her milimini öpüp
yaladım.Bacaklarını ayaklarına kadar öpüp tekrar öperek yukarı çıktıktan sonra ellerini lavaboya yaslayıp hafifçe domalmasını sağladıktan sonra birtek tüy dahi bulunmayan amının etrafını yalayıp hafif hafif dişlemeye başladım.Dilimi balkutusunun derinliklerine sokup yalamaya başladığımda Eliften hafif inlemeler gelmeye başladı.
Elif bir süre sonra doğrulup beni ayağa kaldırdı ve kendiside önümde çöküp sikimi yalamaya başladı.
Elif bu işi tam bir profesyonel gibi yapıyordu.Elifi kaldırıp tekrar ellerini lavaboya yaslayıp hafifçe domalttım ve arkasına gelip sikimi balkutusuna yaslayıp içine girdim.
Elif kısa boylu olduğu için başını arkaya çevirip içinde gidip gelirken dudaklarını öpmeye başladım.
Diğer elimi arkadan göğüslerine dolamış ve onun iri memelerini yoğuruyordum.Bir süre gitgelden sonra Elif çığlıklarla boşaldı ve hemen önümde diz çöküp sikimi ağzına alıp yalayarak ağzına boşalmamı sağladı.İlk kez bir kadının ağzına boşalıyordum.
Küvete girip beraber duş alıp kurlandık ve çıplak vaziyette banyodan çıktık.
Bu gecenin devamını ve Şuleyle Salihin katılması ile yaşadığımız bir başka geceyi bir başka yazımda anlatacağım.Hakan.. zuzukan980@yahoo.com.tr

Rating:4.39

Yorumlar

Yorum ekle


Lütfen Düzgün Yorumlar Yapın Yoksa Yorumunuz Onaylanmaz....

Erotik Sex Hikaye İtiraf Hikayeler Sex Porno

http://www.adulthit.net/

Sexisiteler.Com Ateslisiteler.Net Ateslisiteler.Com Ateslisiteler.Com erotikhit.net LinkDostum.Com Canlihit.net Canlihit.Com

18+ Erotik Siteler

eXTReMe Tracker