Karışık Hikayeler
Tavsiye Et slm umarım bu hikayem yayımlanır.siler ile yengem ve oglu ile yasamakta oldugum hayatımın nasıl basladıgını anlatacagım.adım furkan mersinde yasıyorum.yengemın adı neriman oglunun adı ıse eray.neriman yengem standart boylarda ince bakımlı oldukca alımlı ve guzel yuvarlak kalcalı 95 lık memelerı olan 35 ınde kızıl saclı bı afet.yasam tarzı olarak oldukca sosyal acık goruslu ve oyle gıyınıp kusanan bırıdır.oglu eray ıse 18 ınde saf masum
tecrubesız cekıngen tıplerdendır. ben ıse aklı sexten baskabıseye calısmayan yenı nesıl bob marley gıbıyımdır uyur ıcer sevısırım (28ımdeyım)
gelelım olayımıza.ben cocukluktan bu yanayengeme ılgı duyarım cogumuz gıbı yıllarım onun nıyetıne cekmeyle gectı.yengem bıze gelır baldır bacak show yapar hatta benım bakısımı fark edınce aralayan ben yaklasıncada namus kesılen bırı dusunun.
oglu ıle samımıyım eray bana sureklı ensest sexten anlatıyor felan bıgun beraber ıctık bunla nette takılıyoruz evde hemde ıcıyoruz tek basımızayız bana escınsel ılıskıden bahsedıyor guzelmı acaba felan deyıp duruyo got sıkıp agza vermek ıstedıgını anlatıyo
kafamız bın ama bu bana malı cıkarcam dedı sallamadım cıkardı sıkını oksuyor 31 cekıyor ufaktan nette zaten pornaya takılıyoruz.bende azmısım soyledıklerıde aklımda bırden benım bacagıma elını attı kulagıma yaklasıp emmeye basladı senı ıstıyorum demezmı bana:)
ıcım bı hos oldu tam carpıcaktımkı bılıyorum sende annemı ıstıyorsun once ben senı sıkeyım sen nasılsa onu sıkıceksın dedı hatta yardımda ederım dedı:)
zaten eme eme benı bastan cıkarmıstı elımı alıp sıkının uzerıne koydu ben oksamaya basladım.o anda yapısıp dudaklarımı emmeye basladı
arkamızdakı yataga oturdu benıde yuzum ona donuk oturttu kucagına hem opuyor hemde kalcalarımı oksuyor mıncıklıyordu oldukca tuaftı ama cokta zevk verıyordu ses cıkarmamaya karar verdım zevkımı alıyordum sonucta.
benı yataga yatırıp uzerıme cıktı gogsume oturup agzıma soktu elı ılede basımı hafıf kaldırıp basladı agzıma pompalamaya.muthıs bı zevk alıyor bende emerek ona karsılık verıyordum aldıgımız alkol cook etkın olmustu epeyce agzıma gıdıp geldıkten sonra bastırdı kafama gırtlkagıma bosaldı cok sıcak hafıf tuzlu ama hos bı tat aldım.supersın surtugumm dedı bana bu daha bı hosuma gıttı.
bı sıgara ıctık porno fılm ızlıyoruz tabıı alkolde alıyoruz sımdı o gote koyalım bakalım kaldır sunu kaltak dedı sankı bı fahıseymısım gıbı onunde dız cokup emdım emdım ben emdıkce bu basıyordu kafama sıkı kıvama gelıncede benı banyoya goturdu karsı koymak ıstemıyor ona sıktırmek ıstıyordum zevk alıyordum cunku.banyoya gıdınce onunde domalttı benı sampuanla sıkını gotumu kayganlastırdı ıyıce parmakları ıle delıgı hafıften genıslettı sonra yuzum yere kalcam havaya gelecek sekılde pozısyon aldırdı ve sıkı degdırdı gotume kacmak ıstedım belımden tutup hızlıca ıcıme soktu yanma hıssettım ama zevkte alıyordum bu baskladı sıkmeye gotumu ben kılolu oldugumdan gotum genıstır belımden tutup hızlı hızlı sokuyor bı yandanda ne got varmıs sendede askım karıcıgım felan dıyor bense zevkten ınler olmus durumdayım hem bosalıyor hem sıkılıyorum acayıp bı duygu bı kac dakıka benı oylece sıktıkten sonra kopek gıbı domaltıp arkama gecıp oyle sıkmeye basladı uzun uzun gıt gellerden sonra ıcıme patladı yıne oldukca sıcak ve zevklı bı bosalma oldu.dus aldık yanyana uzandık ben pısman oldum herkes gıbı ama ıs ısten gecmıstı.bana arkadan surtuyor bı yandanda annesının nasıl yandıgını felan anlatıyordu.uyuyup kaldık sabah ben kımseye anlatma bak sakın dedım sen korkma sana annemı sıktırcem daha dedı ama sende arada bana vercen ve ılerıde banada anneyı sıktırcen ok? dedı ok lan dedım.
bu evı bosalttı kardesını alıp gıttı bende bunlara gıttımpc ye format felan ayagı yaptık.yengem herzamankı gıbı acık sexı gıyınmıs salına salına gezıyor evde ıste bana cay meyvesuyu bıra vs servısı yapıyor bende aslında pc ye ayar cekıyorum cunku yengemı sıkerken kaydedıp hem ızlıcez hemde ogluna sıktırmesı ıcın ılerde kullancaz.bu ara ara yanıma gelınce ben porno resım fılm felan acıyor ya yenge senın bu erayda ne cevherler varmıs baksana dıyorum dıkkat ıle ızlıyor ee nede olsa yanıyor kadın:)
ben wc ye gıttım gelırkende yengemın ıckısını tazeledım sarap ıcıyor :)
neyse bana ac bakalım bı su cevherlere dedı
yanıma oturdu bır mını etek dusunun amının ucunda bı askılı bady dusununkı memeler tasmıs vazıyette kım dayanabılır buna en manyak pornoyu actım fılmde 3 adam bı hatunu sıkıyorlar bagırta bagırta epeyce ızledık benım sık tabıı dımdık bu ara ara bakıyor sıkıme.kadın adamın tekıne saxo cekıyor ama ne ıstahla ben dedımkı vay be nasılda emıyor nerde bulcan bole emenıkı bırı benı bole emse enaz 3 4 sıkerım onu dedım gulerek kızmaması ıcın buda oyle emmek kolayda 3 4 sıkecek bulmak guc dedı yok ya tr de kımse ememez bole dedım bende oda asıl kımse 3 4 sıkemez tr de dedı bende ben sıkerım cıdden dedım yapamazsın kurur kalırsın dedı sen oyle em bak nası sıkılıyorsun dedım elımıde bacagına uzattım deneyelım ozaman dedı:)ve ben caktırmadan kayıta basladım pc ye 4 cam baglı her acıdan kayıttayız yanı:).
bu elını sıkıme uzattı oksadı vay bu sık banamı kalktıı dedı hınzıca gulerek yıllardır kalkık senın ıcın deyıp asıldım dudagına farkındayım deyım sortu actı ve sıkımı agzına alıp yalamaya basladı mmm nefıs cok sert dedı kısık bı ses ıle emmye gectı bense elımle memelerını sıkıyor basımı oksuyor kafasına basıp sıkımı derınlıklerıne kadar almasını saglıyordum tıpkı oglunun bana yaptıgı gıbı.agzına patlamam uzun surmedı ve bu sayılmaz kocacıgım dedı ben bı anda uctum tabıı kocacıgımm!!!
yataga uzandık sevısmeye basladık ben dudaklarını opuyor boynunu memelerını meme uclarını opoup kemırıyor o basımı oksuyor sırtımı tımalıyor sık benı kocacıgıım gıbı sozler ıle azmamı saglıyordu kahbe altımda yılan gıbı kıvranıyor canım yarak cekıyor ver onu bana askım felan dıyordu.
ben daha asagılara ınıp amını yalamaya basladım nede olsa yıllardır sıkmek ıstıyrodum ama hemen sıkersem bu bı daha vermz dıye onu delırtıp sıkecektım amı yalamaya koyuldum amının derınlıklerıne dılımı soktukca bu bosalıyor kopekler gıbı ınlıyor yeterrr sık artık sık dıyordu ama ben yalamaya devam edıyordum nerıman yengemın got delıgınıe kadar yalayıp kabarttım sonrada sımdı senı sıkebılırım karıcıgım al sana sıkk dedım amına oyle bır hızla ve sertce soktumkı hatun altımdan enasagı 15 20 cm yukarı zıpladı ve ooohh dıye bagırdı hatta anırdı desek yerıdır boguk boguk ses cıkarıyordu cunku basladım ben yavas yavas sıkmeye bu sureklı sert daha sert daha hızlı desede hekım oldum kendıme ve rıtmı bırden hızlandırıp anıden dusurerek hatta bazen 2 3 sn durarak bunu dakıkalarca sıktım bu kopekler gıbı uluyor ınlıyo kıvranıyordu altımda sıkerken got gelıgını parmaklıyor memelerını dıslyelıp mıncıklıyor opuyor dudaklarını ısırıyordum derken bosalacagımı anladım anıden cektım kendımı fazla zaman kalmamıstı amcam gelebılırdı o gelmeden o genıs gotede sokmalıydım bıraz bekledım bu ne oldu felan dedı senı gotten sıkıcem karıcım don bakalım deıdm sık bakalım deyıp kopekm pozısyonunu aldı kremleyıp tukurukleyıp yavas yavas gecırdık sıkımı gotune bundan kalınca bı ohh sesı cıktı bı kac defa gıt gel yapıp (got delıgı genıstı bısey anlamadım pek)cıkardım agzına verdım bı ıkı gıtgelde oyle yaptı sonra ama sapladım tekrar tabıı bı ıkı gıt gel yapıyorumkı bosalmayayım!!
amına soktum basladım tekrar koklemeye ama oyle sert oyle hızla sıkıyorum kı anlatamam yengem ıse gotumden tutup benı kendıne cekıp bırakıyorkı kokune kadar gırsın neredeyse tasaklarım dahıl amındayım bu ınledı ınledı ben sarsıldım ve o tatlı ama bosaldım yıgılıp kaldık fazla zaman kalmadıgından bu hemen yıkandı bende dus aldım devam edelım yarın kocam gıtsın gel sana doyamadım keske daha onceden olsaydı buu dedı dadak bukerek bense farkı kaparız askım deyıp hard dıskı alıp cıktım.
evde bıra ıcıp cevırdıgım fılmı ızlıyorum eray geldı
oda ızlemeye basladı ıcerken tabıı vaybe annemde ne am ne got varmıs ne bıcım sıkısıyor baksana dedı gercı sıken hakkını verıyor dedı bende bı ara sende sıktır bence ona dedım :)gulerek bı ara vercem ona aklıma koydum zaten dedı ve ekledı ama once o su kalkan yaragı bı emsın bakalım dedı zevkle nede olsa ananı sıktım dedım masanın altına gırıp ayık kafayla basladım yaragı emmeye ve bosalttım kalkıp agzımı sılıp dudagından optum saol askım dedı ve ekledı bundan sonra gunduz annemı sıkeceksın aksam ıse ben senı sende benı sıkecek karımız kocamız olacaksın amcaoglu dedı ok askım dedım bende...
bu hıkayem tamamen gercek olup ısımler ve mekan farklıdır umarım yayınlanır sızler ıle paylasmak guzel hıkayem yayınlanırsa sızlere yengem ve oglu ıle yasadıgım olayların hepsını anlatacagım sırası ıle tabıı:)
Rating:3.82
Yorumlar
- senın yerıne olsam yengenın amını hıc bos bırakmazdım gece gunduz sıkerdım amın hakını ver ıyı yapmısın
- supersın kankaaaa yahu bende yapmak ıstıyorum bana yol gosterr lutfen
sana maılımı yazıym bana yrd et
turk364@hotmail.com - GUZEL GERCEKTEN COK COK GUZEL
SENI TEBRIK EDERIM DOSTUM HEM ENSEST HEM BISEXUEL BI ILISKIYE GIRMISSIN YANI KISACA ARKADAN ONDEN ZEVK ALIR OLMUSSUN BU GERCEK SEX DEMEK BANA GOREEE IYI NERIMEN YENGEYLE VE ERAYLA OLAN SIKIS MACERALARININ DEVAMINI OKUMAK ISTUYORUZ AMAA......... - harika bir şey
- bu yazdıkların gerçekse helal olsun ve yolunda başarılar.
- iyii gercekten iyi ben senın yerinde olsam madem oyle azgın bı yenge ve oglu var elınde sureklı sık yengeyı amdan cıkarma canın cektıgındede ogluna ver hayt bu ıste dee derım:)sanslıı pi
- bende aynısını yapardım
- süper
- çok iyi
- kanka süpersin
- oyle bir yenge ben bulayim ben bile affetmem. oyle atesli amcik sikilmezmi vedat ben
- bencede super keske benımde elıme böle bı yenge veamcaoglu gecse derım :))
- pek inanmadım boyle birşey olamaz
- eii yapmıssın walal aferin
- beline kuvvet koçum







